Bijna vertrekken …

Goed nieuws heb ik: mijn vertrek naar Colombia staat vast, op 1 november hoop ik te vertrekken naar Bogotá. Dit houdt in dat ik nu midden in een hoop geregel zit. Het regelen van bv medicijnen, tijdelijk verblijf, legaliseren van papieren en diploma’s bij de rechtbank, internationaal rijbewijs aanvragen enz enz.

In Bogotá heb ik voor de eerste maand een Airbnb geregeld. Vermoedelijk moet ik wel een paar keer wisselen van Airbnb. Dit komt omdat ik eerst een verblijfsvisum aan moet vragen en als dit is geregeld moet er zo snel mogelijk een Cedula aangevraagd worden. Dit is vergelijkbaar met een IDpas. Hier staan al je  gegevens op: van je naam tot je bloedgroep. Deze cedula is erg belangrijk. Alleen met een cedula kan je een kamer/huis huren, bankrekening openen, lid worden van bv sport- of taalschool, naar de dokter enz. Ik heb geen idee hoe lang alles gaat duren. Ondanks verteld is dat t visum geen probleem is, geeft het een klein beetje spanning.

Zoals verteld, ga ik, totdat ik mijn cedula heb, wonen in een Airbnb. Airbnb is een soort marktplaats waar privé accomodaties verhuurd worden. Voor de eerste maand heb ik een privéslaapkamer en de kamer, keuken, badkamer e.d deel ik met de verhuurders. Het is een veilige buurt, geen onbekende want in juni logeerde ik in dezelfde wijk.

Ik kijk er naar uit  te vertrekken, heb zin in mijn nieuwe werk en om alle collega’s weer te ontmoeten.

Mijn onverwachte tijd in Holland is een moeilijke tijd geweest, maar er zijn ook veel goede dingen gebeurd. Ik heb op mijn werk bij het Leger des Heils veel geleerd, cursussen gevolgd, die positief bijdragen aan het werk wat in Colombia op mij wacht. Maar het is tijd om te gaan. Nog een paar weken…

 

Als u mij werk wilt sponsoren kunt u dit kenbaar maken via info@hadassaimani.com of via de sponsorknop op www.hadassamani.com uw/jouw gift doneren.

 

“Where God quides,

He provides”

 

Isaiah 58:11 | Jesaja 58:11

 

“Waar God leidt,

voorziet Hij”

 

Categories :

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *