Bericht van het bestuur.

Namens het bestuur van Hadassa Imani laten wij u weten dat met elkaar het besluit hebben genomen om stichting Hadassa Imani op te heffen en het werk van Frans te beëindigen.
Er is geen mogelijkheid terug te keren naar Colombia om twee redenen: medisch gezien is het onverantwoord om op hoogte te werken, maar ook de huidige Coronacrisis maakt het terugkeren voorlopig onmogelijk.
Het was een moeilijke beslissing maar mede door de Coronacrisis is er geen andere optie dan te stoppen. Het batig saldo wordt conform de statuten besteed.

Wij willen iedereen bedanken voor de sponsoring, mede door uw steun mocht Frans tussen 2011-2020 in verschillende werelddelen het werk doen waar zijn hart naar uitging:

“Ik ben dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen om kinderen en jongeren te helpen bij het zoeken naar kansen voor een betere toekomst. Alles is anders gelopen dan ik ooit had kunnen denken, maar toch heb ik in Tanzania, Kenia en Colombia het werk kunnen doen waar mijn hart ligt en dit heeft mooie herinneringen gebracht.
Hoe de toekomst verder zal gaan, weet ik niet, maar God weet het wel. Daar vertrouw ik op.
Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle steun die ik mocht ontvangen”
Frans Weller jr.

-De automatische incasso’s van sponsors zullen wij beëindigen.
-Sponsors die zelf hun gift (automatisch) overmaken, verzoeken wij deze zélf te stoppen.

Namens Hadassa Imani,

Piet Robijn, voorzitter.

Categories :

2 Comments

  • Prins schreef:

    Ahhh. Wat verdrietig! Maar gezondheid gaat voor alles! En ik weet zeker dat jij een mooie taak gaat krijgen van onze God! Misschien ligt je roeping juist wel in Nederland? Dat weet alleen Hij. Voor nu sterkte en zegen. En weet: op bergen en in dalen ja overal is God.
    Groetjes van Peter en Elseline Prins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *